Veřená zakázka

Výstavba expediční haly

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění zakázky je pak konkrétně výstavba nové budovy expediční haly včetně souvisejících terénních prací a komunikací v souladu s výkresovými částmi projektových dokumentací „Přístavba a stavební úpravy jatek spojené se změnou užívání části objektu jatek“, a „Expediční hala“ které jsou přílohou č. 1 této zadávací dokumentace.

Podrobný popis předmětu zakázky je dán jednak výše popsanými grafickými částmi projektových dokumentací, které jsou přílohou č. 1 této zadávací dokumentace, jednak soupisem prací a dodávek, který tvoří přílohu č. 2 této zadávací dokumentace. Zadavatel upozorňuje, že předmětem zakázky jsou jen ty části výše popsaného stavebního projektu, které jsou popsané v soupisu prací a dodávek, neboť některé části projektu přístavby a stavebních úprav jatek spojených se změnou užívání části objektu jatek (které nevyplývají ze soupisu prací a dodávek) nebudou předmětem zakázky.

Součástí plnění zakázky bude dále zhotovení prováděcí projektové dokumentace stavby a realizační dokumentace stavby a provedení všech potřebných zkoušek a revizí.

Bližší popis je uveden v zadávací dokumentaci.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    19.06.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.07.2020