Veřená zakázka

Výběr dodavatele na smluvní výzkum a konzultační služby v oblasti zpracování dat pro vývoj umělé inteligence

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Plzeňský kraj
Kategorie:
Ostatní
CPV kódy:
79552000-8 - Zpracování textů
Popis:

Předmětem zakázky je konzultační práce a odborná podpora v období od 1. 1. 2023 do 31. 3. 2023. Témata, která budou řešena, jsou blíže zadána níže. Řešená témata vychází z potřeb projektu NATHAN 2, jehož předmětem je aplikace umělé inteligence pro digitalizaci, automatizaci procesů a zvýšení efektivity podpůrných a obchodních procesů napříč širokému spektru použití. Veškerá data, která budou vstupovat do řešení zakázky (projektu), jsou běžně dostupná data z oblasti obchodních procesů, řízení skladových zásob apod.
Podrobné zadání jednotlivých témat:
1. Rešerše běžně používaných postupů pro vizualizaci a predikci dat, která mohou být dále využívána např. v dashboardu, řízení skladových zásob, nebo doplňování košíku. Výstupem by měl být přehled metod a návrh vhodného řešení využitelného pro analýzu strukturovaných a semistrukturovaných dat.
2. Rešerše aktuálních přístupů a dalších možností využití včetně návrhu řešení pro využití algoritmů strojového učení včetně Deep Learningu na strukturovaných datech. Dílčí činnosti zahrnují:
o Průzkum současného využití algoritmů strojového učení včetně Deep Learningu na strukturovaných datech v rámci podobných úloh.
o Návrh dalšího využití algoritmů strojového učení včetně Deep Learningu pro data použitelná do projektu NATHAN 2.
o Návrh vhodného přístupu k využití algoritmů strojového učení včetně Deep Learningu v projektu NATHAN 2
3. Rešerše aktuálních přístupů včetně návrhu řešení pro proces slučování dat (Data blending), který bude využívat data z projektu NATHAN 2.
4. Rešerše aktuálních přístupů pro reprezentaci dat (Data representation) s využitím metod mainfold learningu, redukce dimenzionality a clusteringu Na základě rešerše by mělo být navrženo vhodné řešení.
5. Konzultační činnosti k řešenému modulu

Výběrové řízení je vyhlášeno jako samostatná zakázka a není umožněno dílčí plnění.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    28.11.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.12.2022