Veřená zakázka

VUAB Pharma a.s.: Úspora energií intenzifikací zpracování odpadních vod

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem zakázky je intenzifikace zařízení stávající průmyslové ČOV VUAB Pharma a.s. (PČOV), včetně biojímky, a to za účelem zpracování energeticky bohatých odpadních vod z výroby na vlastní technicky moderní čističce a to v místě vzniku odpadní vody (OV), součástí uvedeného bude vybudování objektů a instalace BAT zařízení umožňujících produkci alternativního zdroje energie – bioplynu z energeticky bohatých odpadních vod.

Součástí plnění veřejné zakázky je rovněž instalace vyvíječe páry pro technologické účely, sloužícího pro výrobu páry, který bude využívat získaný bioplyn. Veškerá vyrobená pára bude sloužit pouze pro technologické výrobní účely.

Vybraný dodavatel bude spolupůsobit při zavedení systému managementu hospodaření s energií dle ČSN EN ISO 50001, které povede k zabezpečení požadovaných forem energie v daném čase, kvalitě a množství při minimalizaci nákladů a minimalizaci negativních vlivů na životní prostředí.

Plnění zakázky je rozděleno do 4 etap:

1. Projektová dokumentace a biojímka;
2. Odsíření bioplynu a plynové hospodářství;
3. Anaerobní čištění s granulovanou biomasou;
4. Stavební práce, řízení technologie, inženýrská činnost,

dále jen „Dílo.“

Zadavatel požaduje zajištění předmětu výběrového řízení jako celku, tj. jediným dodavatelem. Dílčí plnění jednotlivých etap různými dodavateli není připuštěno. V rámci plnění jako celku jsou poddodávky přípustné, ale plnění dílčí zakázky jako celku garantuje vybraný dodavatel.

Zadavatel požaduje, aby činnost „Anaerobní čištění s granulovanou biomasou“ což pro zadavatele představuje „významnou činnost při plnění zakázky,“ byla realizována výlučně vybraným dodavatelem v rámci výběrového řízení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.01.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.02.2020