Veřená zakázka

Úprava neutrálních úseků u TT Modřice

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Popis:

Zadavatel zadává tuto podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce v souvislosti s výkonem relevantní činnosti ve smyslu ustanovení § 153 odst. 1 písm. f) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále též „ZZVZ“). V souladu s § 151 odst. 1 ZZVZ se tato zakázka považuje za sektorovou veřejnou zakázku. Jelikož předpokládaná hodnota veřejné zakázky nedosahuje stanovený finanční limit, není zadavatel podle § 158 odst. 1 ZZVZ povinen zadat předmětnou sektorovou veřejnou zakázku v zadávacím řízení. Zadavatel tedy nezadává tuto veřejnou zakázku v zadávacím řízení podle ZZVZ.
Předmětem stavby je vybudování nových neutrálních polí, vždy v obou kolejích, a to jako dělené neutrální pole složené ze tří elektrických dělení dle metodického pokynu k projednání neutrálních úseků oddělení fází a soustav na síti SŽDC č.j.: S 26499/2018-SŽDC-GŘ-024.
Dále bude vybudováno (upraveno) neutrální pole nad kolejovým propojením mezi výhybkami č. 24 a č. 101 (Modřice – Brno jih), realizované třemi úsekovými děliči, instalovanými 30m od sebe s možností podélného překlenutí příslušným odpojovačem.
Současně jsou řešeny nezbytné úpravy profesí Sdělovacího zařízení, DŘT, DOÚO v návaznosti na vybudování předmětných neutrálních polí a dále modernizace napojení TNS na Elektro dispečink Brno.
Dále dojde k doplnění a výměně technologických zařízení systému EPS (nahrazení stávající ústředny novějším typem), přenosových zařízení, zařízení L2 a L3 switche. Dále doplnění stávajícího rozváděče RDRT + MŘS, doplnění ovládacích pultů DOÚO vč. potřebné kabelizace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.05.2021