Veřená zakázka

Technologie teplé vody - hovězí porážka

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42131130-6 - Regulátory teploty
Popis:

Předmětem plnění zakázky je pak konkrétně dodávka a instalace (zprovoznění) technologie ohřevu rozvodů teplé vody pro potřeby technologie hovězí porážky, využívající tepelné čerpadlo, případně i odpadní teplo z navazujících provozů včetně dohřevu (není podmínkou). Ohřev teplé vody bude rozdělen podle požadavku na teplotu teplé vody na tři skupiny, a to okruhy s teplotou 85°C či více, teplotou v rozmezí 35 - 45°C a teplotou do 20°C. Páteřní rozvod teplé vody jednotlivých okruhů bude veden pod stropem haly v 1.NP objektu hovězí porážky na parcele č. 301/150 v k.ú. Hradišťský Újezd. Jednotlivá odběrná místa teplé vody budou ukončena uzavíracími armaturami v nerezovém provedení.

Ohřevy vody pro jednotlivé okruhy budou řešeny jako dvoustupňové, první stupeň bude tvořen pro všechny okruhy společně tepelnými čerpadly (příp. tepelným čerpadlem) o celkovém výkonu alespoň 260 kW pro topnou vodu 60/53°C a celkovým příkonem max. 80 kW. Cirkulaci topné vody bude zajišťovat oběhové čerpadlo s proměnnými otáčkami.

Druhý stupeň ohřevu teplé vody pro teplotu 85°C a výše bude řešen pomocí stojatých nerezových zásobníků na alespoň 6000 litrů PN 10 s instalovanými elektrickými patronami do 30 kW. Každý ohřívač bude mít na instalováno max 6 topných tyčí po max 30 kW. Regulace teploty teplé vody na výstupu ze zásobníků bude nastavena na konstantní teplotu 90°C.

Druhý stupeň ohřevu teplé vody pro teplotu 35°C – 45°C bude řešen pomocí jedné zásobní nádrže na alespoň 4000 litrů s alespoň 3 instalovanými elektrickými patronami do 30 kW (každá).

Druhý stupeň ohřevu teplé vody pro teplotu do 20°C bude řešen pomocí jedné zásobní nádrže na alespoň 2500 litrů s instalovanými elektrickými patronami o celkovém výkonu do 30 kW.

Součástí dodávky bude i zhotovení potřebných rozvodů a dodávka a instalace dalších souvisejících zařízení (cirkulačních čerpadel a podobně).

Bližší technický popis je uveden v zadávací dokumentaci.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    18.02.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.03.2019