Veřená zakázka

Stavební úpravy prostor pro Centrum herního vzdělávání (KAP), Francouzská 99

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce pro akci s názvem „Stavební úpravy prostor pro Centrum herního vzdělávání (KAP), Francouzská 99“, jejímž předmětem jsou stavební úpravy části objektu střední školy.
Podrobně je předmět veřejné zakázky definován:
- v projektové dokumentaci s názvem „Stavební úpravy a změna v užívání stavby v 1. NP a 2. NP objektu SŠUD Francouzská 426/99, Brno“, která byla zpracována v únoru 2021, hlavní projektant: Ing. arch. Olga Šárka, sídlem: Poříčí 48/33a, 639 00 Brno, IČO: 88037525 (dále jen jako „projektová dokumentace“)
- v neoceněném soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr (slepém rozpočtu) (dále také jako „soupis prací“ či „soupis stavebních prací, dodávek a služeb“).
Technické specifikace jsou obsaženy v projektové dokumentaci. Projektová dokumentace tvoří přílohu č. 4 zadávací dokumentace (Příloha č. 4 Projektová dokumentace). Vzhledem ke stupni projektové dokumentace je tato považována za minimální rámec realizace díla, přičemž ocenění výkazu výměr proběhne na funkci a výkon na základě skutečného posouzení předmětu díla uchazečem na základě stávající PD, prohlídky místa plnění a jeho odborných znalostí a profesní způsobilosti.
V případě potřebnosti pro realizaci díla dodavatelem, je součástí předmětu plnění veřejné zakázky také zpracování dílčích částí dokumentace pro provedení stavby/realizační projektové dokumentace či dílenských výkresů dle vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, ve znění pozdějších předpisů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.04.2021