Veřená zakázka

Spojovací hala, Dolní Újezd

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem zakázky je uzavření smlouvy o dílo s jedním dodavatelem stavebních prací týkajících se provedení stavební přístavby k stávající budově (hale). Novostavba bude sloužit k vývoji a výrobě směsí koření, kořenících přípravků a ingrediencí pro potravinářství. Stavební pozemky se nacházejí v průmyslové části obce Dolní Újezd u Lipníka nad Bečvou v areálu firmy TRUMF International.
Řešená stavba je navržena jako přístavba ke stávající hale a sousednímu spojovacímu krčku. Objekt nebude mít samostatný vstup, bude jednopodlažní, nepodsklepený, zastřešený pultovou plochou střechou, která bude ze dvou stran ohraničena atikou, z jedné strany napojena na stávající halu „mlýn“ a na zbývající stranu bude spádována k okapovému žlabu. Objekt bude rozdělen dělícími konstrukcemi na vývojovou, výrobní a mycí/sanační část. Konstrukčně se jedná o ocelovou halovou konstrukci. Obvodový plášť a střešní plášť je navržen ze sendvičových panelů. Objekt bude konstrukčně a provozně spojen se stávajícím spojujícím krčkem.
Podrobně jsou veškeré stavební práce rozvedeny v přiložené projektové dokumentaci zpracované společností LAPLAN s.r.o. a slepém položkovém rozpočtu, tj. soupisu stavebních prací dodávek a služeb s výkazem výměr (viz příloha č. 3).
Zakázka není rozdělena na části, tj. dle názvosloví poskytovatele dotace zadavatel neumožňuje dílčí plnění (rozdělení na části není možné s ohledem na propojenost jednotlivých činností). Jedná se o výběrové řízení na generálního dodavatele.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.10.2021