Veřená zakázka

Rekonstrukce PZZ v km 70,829 (P4484) trati Trutnov hl.n. – Chlumec nad Cidlinou

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Zadavatel zadává tuto podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce v souvislosti s výkonem relevantní činnosti ve smyslu ustanovení § 153 odst. 1 písm. f) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále též „ZZVZ“). V souladu s § 151 odst. 1 ZZVZ se tato zakázka považuje za sektorovou veřejnou zakázku. Jelikož předpokládaná hodnota veřejné zakázky nedosahuje stanovený finanční limit, není zadavatel podle § 158 odst. 1 ZZVZ povinen zadat předmětnou sektorovou veřejnou zakázku v zadávacím řízení. Zadavatel tedy nezadává tuto veřejnou zakázku v zadávacím řízení podle ZZVZ.

Předmětem stavby je rekonstrukce přejezdového zabezpečovacího zařízení na přejezdu v km 70,829 (P4484) trati Trutnov hl. n. – Chlumec n. C. včetně přejezdové konstrukce.
Součástí stavby je rekonstrukce železničního spodku a svršku v prostoru kolejového pole pod přejezdovou konstrukcí, úprava GPK a provedení trativodu v prostoru přejezdu. Součástí je i úprava přilehlé komunikace a chodníků v nezbytně nutném rozsahu včetně rekonstrukce příčného odvodňovacího žlabu.
Další součástí stavby je úprava přípojky NN, náhrada stávajícího reléového domku za nový, nové uzemnění a EZS reléového domku a úprava zabezpečovacího zařízení včetně nových kabelových tras, úprava TK, přenosový systém a informační zařízení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.11.2020