Veřená zakázka

PTK - Cloudové a archivní úložiště

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
48000000-8 - Balíky programů a informační systémy
Popis:

Cloudové úložiště a archivní úložiště jsou pořizována se záměrem rozšířit stávající portfolio úložišť zadavatele, které tvoří zejména uživatelská souborová úložiště clusterů HOME a SCRATCH, centrální úložiště projektových dat PROJECT, disková pole virtualizační infrastruktury, disková pole řešení pro zálohování a další, o úložiště odlišných typů a charakteristik pro pokrytí nadcházejících potřeb zadavatele na ukládání a archivaci dat a pro poskytování a realizaci nových služeb zadavatele.

Cloudové úložiště a archivní úložiště budou provozovány na hardwarových prostředcích a softwaru ve vlastních prostorách zadavatele – on-premises.

Cloudové úložiště bude sloužit jako centrální úložiště dat superpočítačového centra IT4Innovations a bude poskytovat diskové zdroje nově budované cloud infrastruktuře (několika instancím), virtuálním serverům ve virtualizační infrastruktuře zadavatele, k ukládání objektových dat laboratoří a výzkumných projektů.

Archivní úložiště bude sloužit jako centrální úložiště dat superpočítačového centra IT4Innovations, k dlouhodobé archivaci dat laboratoří a výzkumných projektů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.03.2023