Veřená zakázka

Poskytování právních služeb

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické služby
CPV kódy:
79100000-5 - Právní služby
Popis:

Zadavatel, Krajská správa a údržba silnic Středočeského kraje, příspěvková organizace (dále jen „zadavatel“ nebo „KSÚS“) zabezpečuje údržbu silnic II. a III. třídy na území Středočeského kraje, vč. mostních objektů, a dále výkon agendy investorské přípravy a realizace dopravních staveb ve vlastnictví Středočeského kraje.
Předmětem této veřejné zakázky je všeobecné právní poradenství související s činností KSÚS poskytované ve smyslu zákona č. 85/1996 Sb., o advokacii, ve znění pozdějších předpisů, se zaměřením na následující oblasti práva:
a) právo veřejných zakázek, včetně zastupování ve správních řízeních před Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže a v navazujících soudních řízeních správních, a dále včetně poradenství při jednání s dotačními orgány,
b) právo stavební a správní,
c) právo občanské, zejména nakládání s nemovitostmi,
d) právo trestní.
Předmětem právních služeb poskytovaných v rámci plnění této veřejné zakázky mohou být též právní služby dle § 29 písm. k) bod 1. a 2. zákona.
Předpokládaný rozsah právních služeb poptávaných za období jednoho kalendářního roku trvání smlouvy činí 3.000 hodin.
Výsledkem zadávacího řízení bude uzavření rámcové dohody o poskytování právních služeb se třemi dodavateli (dále též jen „rámcová dohody“). Účastníkem rámcové dohody se stanou ti dodavatelé, jejichž nabídky se na základě provedeného hodnocení umístí na prvním až třetím místě v pořadí. Na základě rámcové dohody bude zadavatel zadávat jejím účastníkům jednotlivé dílčí zakázky na služby postupem popsaným níže v tomto článku ZD.
VZ je zadávána ve zjednodušeném režimu s přihlédnutím k podmínkám otevřeného řízení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.03.2021