Veřená zakázka

Poptávka na zajištění lesnických prací

Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Zemědělství, lesnictví a krajinářství
CPV kódy:
77000000-0 - Zemědělské, lesnické, zahradnické služby a služby v oblasti akvakultury a včelařství
Popis:

Zajištění lesních prací (těžební, pěstební činnost) dle vnitřních pravidel zadavatele systému náležité péče, koordinace činností s odborným lesním hospodářem, koordinace prodeje vytěžené dřevní hmoty pro městské lesy Lanškroun – rozloha 314,91 ha
Správce lesa bude na základě živnostenského oprávnění a smlouvy především zajišťovat a koordinovat těžební a pěstební činnost v městských lesích Lanškroun. Tyto činnosti mohou být fakturovány zvlášť zadavateli, pokud k nim využije externí subjekty. Rovněž bude samostatně nakupován a fakturován potřebný materiál, a to vždy po předchozím odsouhlasení pověřené osoby odboru investic a majetku města Lanškroun. Správce bude realizovat odprodej dřevní hmoty na základě poptávek tak, aby to bylo pro zadavatele ekonomicky nejvýhodnější. Dále bude správce koordinovat tzv. samovýrobu na základě požadavků občanů. Při své činnosti bude úzce spolupracovat s odborným lesním hospodářem, vedoucím odboru investic a majetku a jím pověřeným zaměstnancem a Radou města Lanškroun.
Správce lesa může po dohodě se zadavatelem získat do nájmu služební automobil, zadavatel nabízí i možnost získání služebního bytu.
Správce lesa bude činnost vykonávat na základě smlouvy s možným vznikem smluvního vztahu od 1. 2. 2020

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    16.12.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.02.2020