Veřená zakázka

Nastavení systému řízení a rozvoje lidských zdrojů MěÚ Orlová.

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Vzdělávání a konferenceProjekty a studie
CPV kódy:
71241000-9 - Studie proveditelnosti, poradenství, analýza,
80000000-4 - Vzdělávání a školení
Popis:

Předmětem plnění zakázky je zpracování komplexního strategického dokumentu pro personální oblast a nastavení optimálního systému řízení a rozvoje lidských zdrojů, prostřednictvím zavedení moderních metod řízení lidských zdrojů, které budou pracovníci personálního útvaru a vedoucí pracovníci MěÚ Orlová využívat i po ukončení projektu. V rámci plnění zakázky budou realizovány tyto klíčové aktivity:
1. Analýza personálních procesů MěÚ, v rámci které bude detailně zmapován, posouzen a popsán současný stav stěžejních personálních procesů vykonávaných v rámci úřadu.
2. Identifikace nedostatků současně nastaveného systému řízení a rozvoje lidských zdrojů MěÚ Orlová a návrh konkrétních doporučení k jeho optimalizaci.
3.Zpracování komplexního strategického dokumentu v oblasti řízení a rozvoje lidských zdrojů, jenž bude obsahovat především personální procesy, opatření a programy, které se týkají oblastí získávání, adaptace, vzdělávání, hodnocení a motivace zaměstnance. Implementace navržených doporučení vedoucích k optimalizaci systému řízení a rozvoje lidských zdrojů MěÚ Orlová.
4. Proškolení pracovníků personálního útvaru a vedení MěÚ v oblasti práce s kompetenční maticí a nastaveným systémem náboru a adaptace, vzdělávání a rozvoje, hodnocení a motivace zaměstnanců, ukončení pracovního poměru, a to formou praktického workshopu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    28.04.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.05.2017