Veřená zakázka

Modernizace a elektrizace trati Hrušovany u Brna – Židlochovice, návrh protihlukové ochrany

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Zadavatel zadává tuto podlimitní veřejnou zakázku na služby v souvislosti s výkonem relevantní činnosti ve smyslu ustanovení § 153 odst. 1 písm. f) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZZVZ“). V souladu s § 151 odst. 1 ZZVZ se tato zakázka považuje za sektorovou veřejnou zakázku. Jelikož předpokládaná hodnota veřejné zakázky nedosahuje stanovený finanční limit, není zadavatel podle § 158 odst. 1 ZZVZ povinen zadat předmětnou sektorovou veřejnou zakázku v zadávacím řízení. Zadavatel tedy nezadává tuto veřejnou zakázku v zadávacím řízení podle ZZVZ.

Předmětem VZ je výkon odborného geotechnického dozoru pro stavbu „Modernizace a elektrizace trati Hrušovany u Brna – Židlochovice, návrh protihlukové ochrany“.

Činnost geotechnického dozoru zahrnuje odborný dozor při:
a) Provádění vrtů pro piloty a provádění pilot,
b) vypracování závěrečné zprávy GT dozoru o sledovaném úseku stavby a spolupráce při konečném stanovisku investora pro přejímku prací včetně konzultační činnosti podle požadavků objednatele.

Při provádění jak vrtu pro pilotu, tak i u provádění samotné piloty bude vždy po celou dobu přítomen geotechnik, který zaznamená především ke každé pilotě skutečný geologický profil a porovná ho s předpokladem z projektu, v případě neshody bude okamžitě informovat zástupce investora. Dále bude zaznamenáván průběh prací při provádění pilot. Geotechnik zkontroluje hloubku vrtané piloty a zkontroluje výnos zeminy – jestli skladba odpovídá předpokladu v geotechnickém průzkumu.
Geotechnický dozor bude vykonáván po dobu (viz harmonogram stavby) předmětných prací.
Geotechnický dozor bude prováděn v rozsahu provádění stavby „Modernizace a elektrizace trati Hrušovany u Brna – Židlochovice“, návrh protihlukové ochrany.

Zhotovitel provede dílo v souladu s platnými technickými normami, drážními předpisy a Technickými kvalitativními podmínkami staveb státních drah v platném znění.
Předmět zakázky v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky je blíže specifikován v zadávací dokumentaci.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.05.2022