Veřená zakázka

HZS JPO Brno, Brno Maloměřice – přístavba garáží

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Zadavatel zadává tuto podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce v souvislosti s výkonem relevantní činnosti ve smyslu ustanovení § 153 odst. 1 písm. f) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále též „ZZVZ“). V souladu s § 151 odst. 1 ZZVZ se tato zakázka považuje za sektorovou veřejnou zakázku. Jelikož předpokládaná hodnota veřejné zakázky nedosahuje stanovený finanční limit, není zadavatel podle § 158 odst. 1 ZZVZ povinen zadat předmětnou sektorovou veřejnou zakázku v zadávacím řízení. Zadavatel tedy nezadává tuto veřejnou zakázku v zadávacím řízení podle ZZVZ.
Hlavním cílem stavby je dokončit rozestavěnou přístavbu, která bude sloužit ke garážování hasičských vozů. Stávající provoz HZS je z důvodu nedostatku garážových a parkovacích ploch nevyhovující. Vozový park se rozšiřuje a vzrůstají požadavky na další rozšiřování provozních a skladovacích ploch. Areál má omezenou plochu a umístění nového objektu garáží je zvoleno tak, aby došlo k propojení stávajících budov s novým provozem.
V rámci stavby je požadováno:
Dokončit přístavbu garáží a realizovat spojovací krček u provozní budovy. Objekt bude sloužit ke garážování hasičských vozů (pro 4 cisternové vozy tatra), v části bude umístěna dílna (bude zde nová montážní jáma) a bude sem přesunuta šatna pro výjezd. Přístavba je navržena jako ocelová hala s lehkým obvodovým pláštěm.
Ve stávající dvoupodlažní budově garáží budou dokončeny dispoziční stavební úpravy v části 1.NP (bude zde umístěn sklad, sklad náhradních dílů a dílna, nové WC apod. – více dle požadavků provozovatele).
Pro mytí vozového parku HZS bude zřízeno kryté stání před stávajícím vjezdem do krajního garážového boxu budovy garáží. Pod plochou stání, která bude vyspádovaná do liniové vpusti, bude osazena železobetonová záchytná jímka kalů a vedle budovy garáží umístěna ČOV.
U krytého stání bude zřízeno odběrné místo požární vody pro plnění cisteren a bude napojeno novou vodovodní přípojkou z veřejného vodovodu. Stávající zatravněná plocha před uliční fasádou provozní budovy bude využita pro parkování vozidel zaměstnanců a návštěv.
Do budovy garáží byla přes novou přístavbu přivedena nová plynovodní přípojka a osazen nový kotel. Na kotel byl napojen nový otopný systém garáží a nově se provede topný systém v nové přístavbě.
Stávající zpevněné plochy budou opraveny a odvodněny do nové dešťové kanalizace. Do této kanalizace byla napojena nová budova garáží. Budou vybudovány nové chodníky.
V budově garáží budou na základě upřesnění provozovatele slaboproudé rozvody (strukturovaná kabeláž, EZS, apod.)
Bude navržena nová ochrana proti atmosférickému přepětí (hromosvod) a prověří se stav stávajícího hromosvodu na budově garáží a provozní budově. Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je upravena v dalších částech zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.07.2020