Veřená zakázka

Výzva č.3. - „Stavební úpravy veřejného prostranství u školy - Zpevněné plochy u ZŠ Školní, Šenov u Nového Jičína

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zejména provedení:
IO 01 – ul. E. Krásnohorské
V rámci prováděných prací původní zámková dlažba chodníku naváže na novou zámkovou dlažbu vedoucí od požárně únikového východu z šaten žáků nové přístavby sportovní haly. Zatravňovací tvarovky budou vyplňovat plochu mezi požárním únikovým východem a novým požárně únikovým schodištěm sportovní haly, dlažba bude navazovat na okapový chodník kolem nového objektu a naplocho položeným silničním obrubníkem bude s napojením na obslužnou komunikaci ulici E. Krásnohorské.
IO 02 – ul. Školní
Před novým hlavním vstupem do školy se provedou terénní úpravy, které budou spočívat ve zpevnění části pozemku zatravňovacími tvarovkami, plochy budou ohraničeny betonovými palisádami. Mezi dvěma plochami se provede chodníkové těleso ze zámkové dlažby, částečně ohraničeno palisádami a částečně zahradními obrubníky. Z nově vybudovaných chodníků dostavby sportovní haly se provede napojení (přes snížené betonové zahradní obruby na úroveň terénu) na nové chodníky ze zámkové dlažby, které nové chodníky spojí se vstupem do již užívaného klecového hřiště.
Stávající zelená plocha mezi sportovní halou a odstavnými plochami se upraví vyspádováním do podélně provedených terénních zářezů – vsakových žeber.
Zpevněná plocha se od stávající budovy jídelny oddělí drátěným pletivem s brankou, které bude napojeno na stávající JZ roh budovy.

Místem plnění veřejné zakázky: parc. č. 641, 642, 644, 645 a 637 v k.ú. Šenov u Nového Jičína

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    04.02.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.02.2019