Veřená zakázka

Zakázka: Revitalizace a elektrizace trati Nýřany – Heřmanova Huť

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem zadání je zpracování záměru projektu „Revitalizace a elektrizace trati Nýřany – Heřmanova Huť“ podle Směrnice Ministerstva dopravy č. V-2/2012 v platném znění a dokumentaci pro územní řízení stavby včetně dokladové části podle směrnice SŽDC č.11/2006, platná verze včetně výnosu č.1k směrnici č.11/2006 čj. 42588/2017-SŽDC-GŘ –O6 z 1.11.2017. Pro účely vydání územního rozhodnutí musí být zpracováno členění DÚR tak, aby splňovalo požadavky ve smyslu zákonných vyhlášek. Zejména se jedná o Vyhlášku č. 499/2006 Sb. o dokumentaci staveb, v platném znění a Vyhlášku č. 503/2006 Sb. o podrobnější úpravě územního řízení, veřejnoprávní smlouvy a územního opatření, v platném znění. Členění dokumentace musí být předem projednáno s příslušným stavebním úřadem.
Základním podkladem pro zpracování dokumentace je dokumentace stávajícího stavu od správců zařízení, správcem je SŽDC, s.o., Oblastní ředitelství Plzeň a jeho jednotlivé správy. Dalším podkladem jsou zvláštní technické podmínky, které definují požadavky investora na připravovanou stavbu.

Ekonomické hodnocení musí být zpracováno dle Prováděcích pokynů pro hodnocení efektivnosti investic projektů železniční infrastruktury a dle Metodiky hodnocení efektivnosti investic – železniční infrastruktura, které byly zveřejněny ve Věstníku dopravy číslo 11/2013 dne 22. května 2013.
Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je upravena v zadávací dokumentaci.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.03.2018