Veřená zakázka

VZ 34.19 „Výstavba osobních výtahů v bytových domech Odborářská 68, 74 a Horní 29, Ostrava - Hrabůvka”

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění je uzavření smlouvy o dílo na realizaci, odborné vedení při realizaci díla a poskytování služeb na akci „Výstavba osobních výtahů v bytových domech Odborářská 68, 74 a Horní 29, Ostrava - Hrabůvka".
Realizace spočívá ve výstavbě osobních výtahů do stávajících bytových domů na ul. Odborářské 68, 74 a na ul. Horní 29 v Ostravě-Hrabůvce. Ke každému novému výtahu bude vybudován nový přístupový chodník a bude změněn boční vzhled budovy, nově bude vybudovaná plná, prosklená stěna kolem výtahu.
Součástí této veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na servis a opravy výtahů na dobu neurčitou, zadavatel umožňuje uzavřít tuto smlouvu s dodavatelem výtahů. Tato smlouva je součástí zadávací dokumentace této veřejné zakázky a specifikuje rozsah a podmínky revizí a oprav.

Dílo bude provedeno dle projektové dokumentace zpracované Ing. Jiřím Fidlerem, Ing., IČO: 654 88 415 v 04/2018 pod zakázkovým číslem 338/373.

Podrobná specifikace této veřejné zakázky malého rozsahu je součástí zadávací dokumentace, kterou lze získat způsobem popsaným v článku VII. této výzvy.
Účastník bude odborně způsobilý k zajištění předmětu smlouvy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.05.2019