Veřená zakázka

VZ 18.24 Zpracování projektové dokumentace „Revitalizace domů na ul. Horní č. 3032/100 a 3033/102, Ostrava-Bělský Les

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace jedním dodavatelem pro dva bytové domy v rozsahu OZP, PD st. DSP a st. DPS, zajištění stavebního povolení, inženýrská činnost, provedení autorského dozoru, vč. souvisejících činností. Pro každý bytový dům bude uzavřena samostatná smlouva o dílo, předmětem plnění jsou tyto dva bytové domy:
A. BD na ul. Horní č. 3032/100, Ostrava-Bělský Les vypracování OZP na stav střechy budovy a následná rekonstrukce, vypracování OZP na stav zimních zahrad a následná rekonstrukce, výměna zábradlí na balkónech včetně výměny dlažeb, výměna střešních žlabů a svodů, výměna garážových vrat, nátěr oken na chodbách (případná výměna na základě posouzení projektanta) výměna mříží sklepních oken, oprava okapových chodníků, nátěry zábradlí u opěrných zídek garáží, výměna dvou vstupních dveří do domu – přední a zadní vchod, nátěr zábradlí u vstupu do domu včetně sloupů.
B. BD na ul. Horní č. 3033/102, Ostrava-Bělský Les vypracování OZP na stav střechy budovy a následná rekonstrukce, vypracování OZP na stav zimních zahrad a následná rekonstrukce, výměna zábradlí na balkónech včetně výměny dlažeb, výměna střešních žlabů a svodů, výměna garážových vrat, nátěr oken na chodbách (případná výměna na základě posouzení projektanta) výměna mříží sklepních oken, oprava okapových chodníků, nátěry zábradlí u opěrných zídek garáží, výměna zadních vstupních dveří, vybudování druhého výtahu v domě (dům pro imobilní osoby).
Podrobná specifikace a požadavky zadavatele na předmět plnění jsou vymezeny v závazných návrzích smluv o dílo, které jsou přílohami a nedílnou součástí této výzvy, vč. zadávacích podmínek. Součástí zadávacích podmínek je technická zpráva a výkresová dokumentace 2107 E1, zpracovatel: Architektonická kancelář Ing. arch. M. Dydowicz, leden 2000.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    18.04.2024