Veřená zakázka

Vybavení vozidel MDPO kamerovým systémem a měřením obsazenosti vozidel

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaBezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečeníOpravy, revize a servis
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
31600000-2 - Elektrické zařízení a přístroje,
31700000-3 - Elektronická, elektromechanická a elektrotechnická zařízení,
35125300-2 - Bezpečnostní kamery,
45310000-3 - Elektroinstalační práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je uzavření Kupní smlouvy na dodávku kamerového systému a systému měření obsazenosti (počítání cestujících) do vozidel MHD (trolejbusy, autobusy) ve vlastnictví zadavatele s tím, že u některých vozidel bude dodán pouze jeden druh systému a rovněž může být dodán pouze jeden druh systému a ten bude kompatibilní s již stávajícím nainstalovaným systémem. Podrobnosti jsou uvedeny v technické specifikaci, která tvoří přílohu číslo 1 Zadávací dokumentace.

Součástí dodávky bude také instalace celého kamerového systému a systému měření obsazenosti, a to vč. instalace softwaru, zaškolení pracovníků zadavatele s obsluhou a údržbou dodaných systémů, dodavatelem poskytnutí příslušné technické podpory a servisu. Součástí dodávky bude rovněž příslušná dokumentace a schémata skutečného zapojení kamerového systému a měření obsazenosti v členění dle jednotlivých typů vozidel vozového parku zadavatele (pro každý typ vozidla samostatná dokumentace), u trolejbusů dále zajištění schválení a vydání příslušných dokladů Drážním úřadem a doklady o použitých materiálech a komponentech schválených pro Českou republiku. Po dodání a instalaci kamerového systému a systému měření obsazenosti bude proveden zkušební provoz systémů v délce trvání 7 dnů.

Dále je rovněž předmětem díla od dodavatele zajištění vzdáleného dohledu a servisní podpory
dodaných systémů po dobu 10 let.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.05.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.06.2024