Veřená zakázka

Úspora energie provozního objektu společnosti KME, spol. s r.o.

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
09332000-5 - Instalace a montáž solárních zařízení
Popis:

Předmětem zakázky je instalace fotovoltaického systému pro výrobu elektrické energie ze slunečního záření (dále FVE). Instalace je navržena Na střeše objektu je osazeno 72 kusů polykrystalických panelů o jmenovitém výkonu 315 Wp. Celkový výkon FVE a celkovém výkonu 22,68 kWp. Dle přílohy č 11 - Technické požadavky - upřesnění-panelů, je možné počty panelů a jejich výkon zaměnit, při zachování min. celkového výkonu 22,68 kWp.
Panely jsou upevněny na konstrukci kotvené do krovu. Orientace panelů na střeše je 170° na jih. Sklon panelů je 30°. Panely budou řazeny do 4 stringů a to po 18 panelech.
DC část končí ve střídači o výkonu 20 kW. Ze střídačů je z AC strany vyvedeny kabel CYKY-J 5x10 a je zaveden do AC rozvaděče, kde je provedeno jištění a ochrana pomocí svodičů přepětí. V AC rozvaděči je také umístěna síťová ochrana. Z AC rozvaděče je veden kabel CYKY-J 5x16 a to do hlavního rozvaděče budovy RH. Dále budou jako technologické zařízení použity tři jednofázové střídače/nabíječky, které budou nabíjet baterie, ze kterých bude odebírána energie v případě, kdy nebude k dispozici energie z FV pole. Použit může být také třífázový střídač/nabíječka s možností nesymetrické dodávky.
Celé zařízení bude pospojováno, a to pomocí vodiče CYA 16 ŽZ.
Systém je doplněn bateriemi LifePo4 s min. kapacitou 40,8 kWh.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.11.2019