Veřená zakázka

TDS a činnost koordinátora BOZP pro akci „Rekonstrukce vnitřní silnoproudé elektroinstalace

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71500000-3 - Služby ve stavebnictví
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky je výkon technického dozoru stavebníka a činnost koordinátora BOZP – investora (dále jen také TDS) pro zadavatele, v rámci realizace projektu Rekonstrukce vnitřní silnoproudé elektroinstalace.
Výkon činnosti TDS a činnosti koordinátora BOZP bude vykonáván v následujících fázích a v tomto rozsahu:
1) před zahájením realizace stavebních prací budou vykonávány činnosti uvedené v článku 1 Přílohy č. 2 Smlouvy, která je součástí této písemné výzvy;
2) v průběhu realizace stavebních prací na Stavbě až do řádného provedení Stavby, kolaudačního řízení a dokončení souvisejících činností budou vykonávány činnosti uvedené v článku 2 Přílohy č. 2 Smlouvy, která je součástí této písemné výzvy;
3) po předání a převzetí Stavby budou vykonávány činnosti uvedené v článku 3 Přílohy č. 2 Smlouvy, která je součástí této písemné výzvy.
Předmětem plnění Veřejné zakázky je kompletní rekonstrukce vnitřní silnoproudé elektroinstalace včetně zednických začišťovacích prací v celé budově školy. Rekonstrukce bude rozdělena do 3 etap. V první etapě bude rekonstrukce elektroinstalace realizována na půdě a v 3. NP. Druhá etapa rekonstrukce bude realizována v 2. NP a třetí etapa bude realizována v 1. NP a suterénu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.02.2018