Veřená zakázka

Stavební úpravy objektu ZW – děkanát v areálu Lékařské fakulty 2 – dodávka AV techniky

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
39300000-5 - Různé zařízení
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka audiovizuální techniky včetně instalace a montáže do nově vybudované velkoprostorové učebny a 2 zasedacích místností děkanátu Lékařské fakulty Ostravské univerzity. Technické podmínky jsou stanoveny v projektové dokumentaci, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace.

Jedná se o akci programového financování MŠMT registrovanou pod identifikačním číslem 133D241000018. Předmět veřejné zakázky je také financován z rozpočtu MSK 03749/2021/RRC „Podpora rozvoje infrastruktury Lékařské fakulty“.

Předmětem veřejné zakázky je rovněž montáž, instalace, zaškolení obsluhy, doprava a vyhotovení dokumentace skutečného provedení. Náklady spojené s plněním výše uvedených podmínek budou zakalkulovány v ceně díla.

Součástí plnění veřejné zakázky je spolupráce dodavatele s generálním dodavatelem stavby ve věci stavební připravenosti pro rozvody audiovizuální techniky. Při instalaci audiovizuální techniky do jednotlivých prvků nábytku bude dodavatel povinen spolupracovat s dodavatelem interiéru.

Podkladem pro vypracování nabídky je projektová dokumentace s názvem „OU – Stavební úpravy objektu ZW – děkanát Ostravská univerzita, Velkoprostorová učebna (Aula)“ zhotovitele DESIGN 4AVI s.r.o., IČ 07303289, Pražská 63, 102 00 Praha 10, datum: 06/2020 (revize 2023), jež je nedílnou součástí této zadávací dokumentace. Tato část zadávací dokumentace je vypracována osobou odlišnou od zadavatele ve smyslu ust. § 36 odst. 4 zákona.

Bližší podrobnosti vztahující se k předmětu veřejné zakázky jsou uvedeny v projektové dokumentaci, položkových rozpočtech a v obchodních podmínkách, přičemž tyto dokumenty jsou nedílnou součástí zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.05.2024