Veřená zakázka

Stavební úpravy hasičárny Háj ve Slezsku - Lhota

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45216120-1 - Stavební úpravy objektů používaných pohotovostními službami
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v nástavbě, přístavbě a stavebních úpravách hasičské zbrojnice Háj ve Slezsku, místní část Lhota, ulice Opavská č.p. 17, které jsou rozděleny následovně:

• V rámci stavby „Stavební úpravy hasičárny Háj ve Slezsku – Lhota“ budou řešeny drobné stavební úpravy jednopodlažní dříve dokončení stavby, částečná nástavba stávající přízemní části objektu a drobná přístavba – v přízemí (1. NP) se dispozice nemění, pouze dojde k rozšíření stávající garáže (k posunu a zvětšení vjezdu do stávající garáže), ve 2. NP se dispozice nezmění pouze se o nástavbu nad 1. NP (nad stávající garáží) rozšíří školící místnost a vznikne nová místnost – kancelář velitele, ve 3. NP se dispozice nemění.

• V rámci stavby „Stavební úpravy hasičárny Háj ve Slezsku – Lhota – zateplení objektu“ bude řešeno zateplení – obvodový plášť budovy bude zateplen novým kontaktním zateplovacím systémem v tl. 15 cm, s povrchovou úpravou tenkovrstvou probarvenou omítkou.

Veřejnou zakázku tvoří 2 části (stavby) – viz výše, nejde však o dílčí části veřejné zakázky
a účastník zadávacího řízení tedy předloží nabídku na celý předmět veřejné zakázky!

Stavba „Stavební úpravy hasičárny Háj ve Slezsku – Lhota“ je řešena v rámci dotačního projektu, který je schválen k poskytnutí dotace z MV – Generálního ředitelství Hasičského záchranného sboru, výzva JSDH_V3_2023 – Stavba nebo rekonstrukce požární zbrojnice.

Pro každou z výše uvedených staveb je, především s ohledem na financování jedné z nich z dotačních zdrojů, zpracována nejen samostatná projektová dokumentace se soupisem stavebních prací (výkazem výměr), ale i samostatné obchodní podmínky v podobě návrhu Smluv o dílo.

Bližší technický a technologický popis jednotlivých součástí předmětu této zakázky včetně projektových dokumentací a výkazů výměr tvoří přílohu č. 5A a 5B této zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    27.06.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.07.2023