Veřená zakázka

Sanace zdiva - budova Mládežníků 228, Rokycany

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45211100-0 - Stavební úpravy domů
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je sanace vlhkého suterénního zdiva stávajícího objektu ve správě a hospodaření Západočeského muzea v Plzni, v ulici Mládežníků 228, Rokycany. Sanační práce budou obsahovat výkopové a zemní práce po obvodu objektu, bourací práce v podobě odstranění stávající nopové folie a okopání omítek v požadovaném rozsahu. Dále přípravné práce pro vnější izolace, provedení betonového drenážního žlábku a betonových čerpačích šachet. Provedení systémové izolační skladby – hydroizolace, protiradonová izolace a tepelná izolace podle předepsaných technologických postupů.
Vnitřní sanační práce budou obsahovat provedení chemické clony pro přerušení vzlínání vlhkosti z prostoru základů do suterénního zdiva, formou vrtů. Dále vnitřní sanační práce obsahují okopání stávajících vlhkých omítek do požadované úrovně a provedení nových sanačních omítek.
Drenážní systém bude proveden kolem celého objektu z drenážních trubek DN 100 ve stejné systémové řadě jako drenážní revizní a čistící šachty DN 300. Přečerpávání vod z čerpacích drenážních šachet bude provedeno pomocí kalových drenážních čerpadel s plovákovým spínačem. Proto je součástí prací také elektroinstalace.

,

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.01.2024