Veřená zakázka

Rozšíření expozice v Archeoparku Všestary

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45110000-1 - Demolice a zemní práce,
45233000-9 - Výstavba, zakládání a povrchové práce pro komunikace
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je kompletní provedení stavby „Rozšíření expozice v Archeoparku Všestary“ na objektech - SO 02 – nástavba, přístavba a stavební úpravy budovy venkovní expozice a dílny a SO 06 – nástavba, přístavba a změna užívání skladů na výstavní a projekční budovu v areálu Archeoparku ve Všestarech. Předmětem díla je provedení zemních, bouracích a stavebních prací vč. provedení technických zařízení budov, dále jen TZB (ZTI, VZT, Elektroinstalace silno i slaboproudu vč. dodávky a montáže svítidel, dodávka a montáž výtahu, atd. dle níže uvedené PD) a získání kolaudačního souhlasu. Součástí předmětu díla je taktéž zajištění stavební připravenosti a součinnost s dodavatelem interiérového vybavení a dodavatelem hraného filmu a AV techniky dle předané PD.

Zájmový prostor stavby se nachází v území s archeologickými nálezy, s ohledem na malé přístavby a stávající objekty není uvažováno s archeolog. nálezy. Stávající ochranná a bezpečnostní pásma jsou od stávajících a nových inženýrských sítí vedených v okolí budov vyznačená v koordinační situaci.
Záměr se nachází na území Krajinné památkové zóny Územní bojiště bitvy u Hradce Králové, rejstříkové číslo 2388. Stavby nejsou vedeny jako kulturní památky.
Součástí předmětu díla není dodávka a montáž vnitřního vybavení, hraný film a AV technika.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.09.2023