Veřená zakázka

Přístavba skladu k hasičské zbrojnici a přístřešek pro os. automobil + část dešťové kanalizace

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

SO 103 – SKLAD
Nově navržený přístavek skladu o rozměrech 2,5 x 3,19 m a výšce střechy 3,415 m. Základové
konstrukce jsou navržené jako dvoustupňové pasy z prostého betonu. Pasy budou zakotveny do stávajících základů hlavní hmoty objektu vytrnováním. Svislé nosné konstrukce jsou navrženy z pórobetonových bloků, tl. 300 mm. Zdivo bude propojeno se stávajícím objektem zakapsováním. Střešní konstrukce je navržena jako klasický pultový krov z dřevěných prvků. Střešní krytina je navržena z asfaltových pásů a navazuje na stávající zastřešení vstupních prostor zádveří svým sklonem i výškou.
SO 102 – KRYTÉ STÁNÍ
Objekt je obdélníkového tvaru o rozměrech hlavní hmoty 10,59 x 3,66 m. Objekt je nepodsklepený, jednopodlažní. Objekt je založen na betonových základových pasech a patkách po obvodu objektu. Svislé konstrukce jsou zděné z betonových tvárnic s betonovou zálivkou při severní straně objektu, při jižní straně jsou nosné sloupy a výplňové svislé konstrukce řešeny zámečnickým způsobem z ocelových profilů a prvků. Překlady nad otvory jsou z ocelových profilů a jeklů. Nosnou konstrukci střechy tvoři krov z oceli nesoucí betonovou spřaženou desku s trapézovým plechem. Střešní konstrukce objektu je pultová střecha ve sklonu 7֯֯, směrem k severu. Navržená krytina je z asfaltových pásů. Z vnější i vnitřní strany bude zdivo z betonových tvárnic) bez povrchové úpravy. Podlaha bude tvořena betonovou dlažbou se skladbou vrstev pro pojezd aut do 3,5t. Při severní straně objektu je navržený okapní chodníček z kačírku.
DEŠŤOVÁ KANALIZACE – v PD - SO 105
Jedná se o vybudování části dešťové kanalizace v rozsahu od výústního objektu (km 0.0 k šachtě Š6, km 0.087) dle přiložené projektové dokumentace a výkazu výměr.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    26.01.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.02.2024