Veřená zakázka

Oprava chodníků v ul. Severní a Západní, Lhota pod Libčany

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45233160-8 - Chodníky a jiné zpevněné povrchy
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v opravě chodníků v ul. Severní a Západní včetně veřejného osvětlení v obci Lhota pod Libčany v rozsahu daném rozpočtem (příloha č. 2 ZD) a projektovou dokumentací (příloha č. 3 ZD).

Jednotlivé části projektu:
1) projekt ulice Severní vč. středové křižovatky: Předmětem projektu je rekonstrukce chodníků v ulici Severní od centrální křižovatky až po autobusovou zastávku na silnici II. třídy II/611. Součástí projektu je i obnova chodníků v centrální křižovatce v obci křížící komunikace III/32328 a III/32319, a to včetně úseku v ulici Západní až po část k MŠ.

2) projekt ulice Západní: Předmětem projektu je rekonstrukce komunikace pro pěší podél silnice III/32328 v ulici Západní (od středové křižovatky až po odbočku k ČOV, délka 686,98 m). Projekt navrhuje rekonstrukci komunikace pro pěší, vjezdů a části dešťové kanalizace. Jedná se o navazující úsek na projekt rekonstrukce ulice Severní vč. středové křižovatky.

3) projekt veřejné osvětlení: Předmětem projektu je elektrotechnická a světelně-technická část novostavby veřejného osvětlení (VO) a místního rozhlasu (MR) realizovaného společně s novými chodníky v části ulice Západní a v ulici Severní až po novou autobusovou zastávku na silnici I/11.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    16.04.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.05.2024