Veřená zakázka

MŠ Vítězná - opravy sociálního zázemí a výtvarného ateliéru

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou opravy sociálního zázemí učitelek ve třech pavilonech Mateřské školy Sokolov, Vítězná 725 a dále opravy/úpravy výtvarného ateliéru v modrém pavilonu. Realizace akce se skládá ze dvou částí, z nichž každá má samostatný rozpočet.
1. část – opravy sociálních zařízení: oprava 3 sociálních zařízení, a to v zeleném, žlutém a modrém pavilonu. Vždy se jedná o opravu podlahy – vybourání, vyrovnání, nová dlažba, nové obklady stěn do výše 2 m, nová elektroinstalace, oprava stávajících omítek, celoplošné štukování, výměna dveří (zárubeň bude ponechána a natřena), nové připojení ZTI a nové zařizovací předměty, dále u jednoho WC vybourání příčky a nový SDK podhled, u zeleného pavilonu k tomu dozdívka příčky sousední místnosti, osazení nových zárubní a dveří a zazdění vnitřního okna.
2. část – oprava výtvarného ateliéru v modrém pavilonu: demontáž zařizovacích předmětů včetně připojovacího potrubí, vybourání sprchové podezdívky a příčky u sprchy, zazdívka dveří u okna, nové dveře včetně zárubní na vstupu, nová elektroinstalace, odstranění keramických podkladů, vyrovnání, přebroušení a nové PVC podlahy, oprava omítek s celoplošným přeštukováním, olejové nátěry stěn do výšky 1,5 m, zbytek výmalba.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.04.2024