Veřená zakázka

Informační radar na měření rychlosti - Vrchlabí, Lánovská

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
38300000-8 - Měřicí přístroje
Popis:

Dodávka dle klasifikace zboží, služeb a stavebních prací stanovené právním předpisem Evropských společenství dle aktuální klasifikace CPV: 34932000-9 Radarové zařízení.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž stacionárního měřiče rychlosti motorových vozidel, který bude umístěný na sloupu veřejného osvětlení na silnici I. třídy č. I/14 v obci Vrchlabí.
Dodávané zařízení musí být schopno detekovat vozidla v jednom směru a to konkrétně ze směru od Vrchlabí - Lánov k centru města Vrchlabí. Dodávané zařízení bude ukazovat aktuální rychlost detekovaného motorového vozidla a jeho SPZ. Součástí výběrového řízení je i osazení detekčního místa měřící technologií, metrologické ověření, test dodávaného systému, nastavení dodávaného systému, doprava, ostatní režijní náklady a zaškolení obsluhy. Součástí výběrového řízení je i dodání softwaru pro operační systém Windows, který bude zaznamenávat statistiky provozu. Součástí dodávky bude maketa kamery se zábleskem, nebo bez záblesku společně s dodáním samostatného záblesku.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.02.2024