Veřená zakázka

Dodávka humanoidního robota vč. příslušenství pro LF OU 2

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
39300000-5 - Různé zařízení
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka humanoidního robota vč. příslušenství pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity. Technická specifikace robota vč. příslušenství je uvedena v Příloze č. 1 zadávací dokumentace a požadované množství je uvedeno v Příloze č. 2 zadávací dokumentace.

Jedná se o veřejnou zakázku financovanou z prostředků Operačního programu Spravedlivá transformace s názvem Life Environment Research Center Ostrava (dále jen „LERCO“) s reg. č. CZ.10.03.01/00/22_003/0000003.

Součástí nabídky musí být podrobná a přesná specifikace nabízeného předmětu veřejné zakázky minimálně v rozsahu parametrů požadovaných v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace – Technické specifikaci předmětu plnění. Skutečné parametry nabízeného zboží musí být svojí kvalitou stejné nebo vyšší než parametry předepsané. Podrobná specifikace nabízeného předmětu plnění musí být předložena v českém nebo anglickém jazyce.

Bližší podrobnosti vztahující se k předmětu veřejné zakázky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci, Příloze č. 1 a 2, formuláři Nabídka a v obchodních podmínkách.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.04.2024