Veřená zakázka

AGÁT – Inovace konstrukce dřevěných oken – technologie

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42642100-9 - Obráběcí a tvářecí stroje pro obrábění dřeva
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka technologického vybavení pro inovovaný produkt zadavatele – konstrukce dřevěných oken bez zasklívací lišty v rámci realizace projektu „AGÁT – Inovace konstrukce dřevěných oken – technologie“ s uvažovanou podporou prostředků programu OP TAK. Zadavatel požaduje dodávku technologií, které umožní realizaci projektu, a sice: 5osého CNC obráběcího centra s portálovou konstrukcí včetně příslušenství.

Realizace zakázky bude v souladu s cíli a nastavením projektu „AGÁT – Inovace konstrukce dřevěných oken – technologie“, jehož předmětem je pořízení technologií, které budou využity pro zahájení sériové výroby inovovaného produktu a jeho uvedení na trh. Zadavatel požaduje dodávku, instalaci a zprovoznění předmětu zakázky v provozovně zadavatele.

Dodávka bude zahrnovat předmětné technologické vybavení s příslušenstvím, řídicím softwarem, dopravou na místo realizace zakázky, instalací a oživením tamtéž. Tam, kde je odkazováno na konkrétní předmět, obchodní názvy či značky, nevede toto ke zvýhodnění určitých výrobků nebo dodavatelů, nebo naopak jejich vyloučení. Označení také respektuje oborové standardy a označení, nutné pro specifikaci předmětu zakázky.

Zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení. Přesto, poptávané plnění musí být kompatibilní se stávajícími systémy zadavatele. Tato skutečnost vychází z požadavku zadavatele, že tam, kde by bylo nabízené plnění nekompatibilní s již používanými zařízeními či systémy, způsobilo by jeho přizpůsobení provozu zadavatele mimořádné obtíže.

Zadavatel nepřipouští variantní řešení nabídky, ani dílčí plnění předmětu zakázky.

Zadavatel upozorňuje, že se nejedná o zadávací řízení dle Zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dle § 2 e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.
Nabídky podávejte v českém, slovenském nebo anglickém jazyce. 

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.06.2023